PROSTĚJOVSKÝ Večerník vám dnes již potřetí a naposledy přináší další z našich soutěží, jejímž patronem se tentokrát stal vysokoškolský učitel Petr Sokol. Ten vás láká na pořádnou večeři v Národním domě v Prostějově. A to by byla škoda nevyužít!

Soutěž s jednoduchými pravidly probíhá na stránkách Večerníku od 23. srpna do 29. září. Vždy nejprve zveřejníme otázku či zadaný úkol, na vás bude najít tu správnou odpověď, případně celé řešení. Z osudí pak po každém z klání vylosujeme jednoho šťastlivce, kterého následně zveřejníme.

UZNANÁ ODPOVĚĎ NA OTÁZKU, KOLIK TISÍC KORUN „DLUŽÍ“ PRŮMĚRNĚ KAŽDÝ OBČAN ČR KVŮLI SCHODKU STÁTNÍHO ROZPOČTU, JE 225 900 KORUN!

Z několika desítek hlasujících byl vylosován jeden šťastlivec, jímž se stal David NAVRÁTIL z Prostějova. Ten se tak může již brzy těšit vícechodové menu v Národním domě pro dvě osoby od Petra Sokola.

Cesta k výhře je i tentokrát opravdu jednoduchá. Stačí znát  správnou odpověď na naši třetí otázku, která je ryze vědomostní. Do slosování budou zařazeni všichni, kdo správně zodpoví dvě číslice. Také v tomto případě bude jeden či jedna ze správně hlasujících vylosován(a) a od Petra Sokola získá vícechodové menu v Národním domě pro dvě osoby.

3. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

JAKÉ ČÍSLO MÁ VE VOLBÁCH KOALICE SPOLU A JAKÉ MÁ NA TÉTO KANDIDÁTCE PETR SOKOL?

 

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „SOKOL“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19. A TENTOKRÁT NEZAPOMEŇTE UVÉST NA SEBE TELEFONCIKÝ KONTAKT, ŠŤASTNÉMU VÝHERCI BUDEME VE ČTVRTEK VOLAT! O DEN POZDĚJI DOJDE KE SLAVNOSTNÍMU PŘEDÁNÍ VÝHER.

Na odpovědi 3. kola čekáme v redakci do středy 29. září, 16:00 hodin.