Podzim je tady a s ním i seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku PROMĚNA IMAGE! V pořadí dvaašedesátý díl série proběhl na konci září, a jak jinak než úspěšně.

V tradičním klání, které odstartovalo na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika již v dubnu 2015, měníme nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení, vnitřní spokojenost a snažíme se i zahřát u srdce. Sebevědomí kolikrát dovede napáchat víc škody než užitku a jak je všeobecně známo, ne každý ho má na rozdávání, což je případ i naší další vítězky. S tímto nešvarem jsme se tedy rozhodli zatočit. Tradičně jsme tak připravili parádní den plný péče, poradenství a hýčkání. PROMĚNOU IMAGE prošlo již šest desítek žen i mužů všech věkových kategorií, odvážných chlapů však bylo přece jen pomálu. Proto pánové, ničeho se nebojte a hlaste se, ať už jste odkudkoliv. Jezdí za námi lidé z celé republiky, ale měli jsme dokonce vítězku i ze Slovenska. Tentokrát k nám zavítala dáma z nedalekého Služína.

Celý díl zářijového dílu seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku PROMĚNA IMAGE najdete v pondělním vydání, které je v prodeji od 27. září.