Celoživotním posláním Jarmily Podhorné je pomáhat lidem, nacházet příčiny jejich zdravotních problémů a následně jim pomáhat prostřednictvím svých znalostí o bylinkách. Za svoje celoživotní aktivity v oblasti zdraví byla mnohokrát oceněna a nadále sklízí obdiv veřejnosti. Svoje služby v oblasti fytoterapie nyní rozšiřuje o další možnosti péče, a to pomocí diagnostických, terapeutických a regeneračních přístrojů. Ve svém působišti otevřela regenerační centrum, ve kterém klienti najdou špičkové techniky a procedury.

Systém ERI – podrobná diagnostika během jedné minuty

Systém ERI je nadčasová technologie z oblasti bioinformační medicíny, která umožňuje detailní zjištění základních i pokročilých informací o stavu organismu a jeho následném harmonizování do optimálního stavu. Je to moderní rychlý a efektivní systém screeningu široké škály nemocí a zdravotních potíží. Eri systém pracuje s více než milionem markerů – obsáhlou databází, ve které supercitlivé sondy díky sofistikovanému softwaru provedou během méně než jedné minuty 9 měření s 10 000 informacemi. Bioinformační data jsou sestavena do strukturovaného reportu s návrhy na vhodné alopatické léky či homeopatika. Terapie trvá půl hodiny.

SALVIE – základní diagnostika

Diagnostika, která pomocí přístroje Salvie změří toxické zatížení organismu, patogenní mikrobiální zátěže, kvalitu funkce jednotlivých orgánů, alergenů a otestuje odezvu na optimalizaci stravy a jednotlivých potravin.

Bemer terapie

Bemer je kontaktní, neinvazivní přístroj, který je využívaný v mnoha lékařských a rehabilitačních zařízeních. Principem přístroje je působení nízkofrekvenčních pulzních elektromagnetických polí na krevní cévy. Tento postup vede ke zvýšení aktivity malých cév. Díky tomu dochází v organismu ke zlepšení krevní cirkulace v tkáních a také je posílen imunitní systém.

Bemer terapie je doporučována jako prevence, ale lze ji také podstupovat při nejrůznějších onemocněních. Terapie zvyšuje počet prokrvených kapilár a rozšiřuje jejich průměr. Také zlepšuje využití kyslíku organismem. Pomáhá proti rozvoji chronických a degenerativních onemocnění pohybového aparátu. Podporuje organismus při boji proti chronické únavě.

Jako součást terapie je možné použít doplňkové aplikátory. Pásový aplikátor napomáhá k rychlejšímu hojení lokálních zdravotních problémů. Kožní aplikátor je velmi vhodný při nejrůznějších kožních problémech.

BIOPTRON – světelná terapie

Tento přístroj kombinuje vlastnosti viditelného a infračerveného světla pomocí patentované technologie. Tato kombinace světel stimuluje růst buněk a urychluje proces hojení. Světlo pronikající do tkání pomáhá k pozitivním změnám na buněčné úrovni. BIOPTRON tedy cílí na ošetřované oblasti nejen zvenčí, ale také na orgány a jejich buňky. Terapie pomáhá organismu s mikrocirkulací, s likvidací virů a bakterií, s posílením obranyschopnosti, s kožními problémy a také s celkovou regenerací dýchacího ústrojí po prodělaných infekčních onemocněních.

Denas terapie

Tato terapie funguje na principu elektrostimulace. Přístroj pracuje se slabým proudem. Tento proud se umí dokonale přizpůsobit neuroimpulzu vycházejícímu z nervového systému konkrétního jedince. Celá terapie se tedy řídí nervovým systémem klienta. Proto má mnoho pozitivních účinků na organismus. Pomáhá urychlovat procesy hojení po traumatech a snižuje farmakologickou zátěž organismu. Také pomáhá s hojením po lékařských zákrocích. Denas terapie vede ke zvýšení výkonnosti a redukuje únavu. Zlepšuje kvalitu spánku. Je také výbornou podporou při nejrůznějších chronických onemocněních.

Estetická lymfodrenáž

Ballancer 606

Tato terapie je vhodná pro uživatele, kteří chtějí využívat nejmodernější a nejkvalitnější lymfodrenážní systémy na trhu. Ballancer 606 umožňuje uživateli vyzkoušet lymfodrenáž v kombinaci se dvěma návleky (nohavice a bundy), z nichž každý má v aplikátorech 24 na sobě nezávislých vzájemně se překrývajících komor. Jedinečný systém ovládání dokáže ovládat několik komor najednou, v témže okamžiku jednu komoru tlakuje a jinou odsává. Z přednastavených programů si může uživatel vybrat procedury vhodné pro regeneraci či rekonvalescenci organismu. Tento přístroj pomáhá také s tvarováním postavy a zlepšuje tok lymfy, což vede k celkovému zlepšení činnosti lymfatického systému.

Led Bed – speciální technologie pro světelnou terapii

Profesionální LED terapeutické lůžko s mikrofrekvenční energií světla je určené ke zdravotní terapii, relaxaci a posílení, také k obnově krevních kapilár, které podporují krevní oběh, okysličují a urychlují detoxikační efekt. Principem této revoluční světelné terapie je působení intenzivního infračerveného světla. Toto světlo proniká pomocí fotonů do buněk v organismu a stimuluje jejich funkci. Výborné využití pro fototerapii nalézáme při kožních problémech. Fototerapie stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu v kůži a vede k redukci vrásek.

Hlavní přínos léčby červeným světlem pro zdraví pacienta je snížení zánětlivosti v organismu, zlepšení činnosti štítné žlázy, obnova mikrocirkulace, zabraňuje vzniku kardiovaskulárních onemocnění, tlumí bolesti, pomoc s onemocněními pohybového aparátu, zlepšení stavu kůže, prevence a redukce vrásek, redukce celulitidy.

Lehátko Ceragem.

Lehátko Ceragem Master V3

Tento inovativní přístroj kombinuje moderní technologie s tradičními metodami východní medicíny. Na začátku lehátko naskenuje páteř uživatele. Díky tomu se dokáže dokonale přizpůsobit potřebám konkrétního jedince. Poté již následuje „na míru šitá“ termo masáž. Tato tepelná masáž pomáhá od bolestí zad a kloubů. Zmírňuje také projevy artrózy a revmatu. Uvolňuje nervové bloky a pomáhá k lepšímu spánku. Důležité je, že umožňuje organismu dokonalou relaxaci tolik nezbytnou v dnešním uspěchaném světě.

Rolletic

Rolletic je masážní terapie, která tvaruje a zpevňuje postavu a částečně odstraňuje nebo alespoň zmírňuje celulitidu. Pravidelné cvičení pomáhá zmenšit objem masírovaných partií, zpevňovat svaly, vypnout kůži a odbourávat tukové polštáře.

Rolletic ale nepřispívá jen k lepšímu zevnějšku vašeho těla. Masáž povzbuzuje látkovou výměnu v organismu, podporuje prokrvení a uvolňuje napětí ve svalech. Pravidelné cvičení s přístrojem Rolletic přispívá k detoxikaci organismu a zvyšuje imunitu. Vede tak k celkovému zlepšení stavu těla.

Ultrazvukový inhalátor

Profesionální ultrazvukový inhalátor Omron NE-U78 je vhodným prostředkem pro efektivní terapii respiračních onemocnění. Inhalátor je vhodné používat jako terapii při onemocněních horních i dolních cest dýchacích. Lze jej však využívat i jako prevenci zvláště v období zvýšeného výskytu respiračních chorob, pomáhá také s problémy s dutinami. Své místo si však inhalátor jistě najde i u alergiků či astmatiků nebo u jedinců, které opakovaně trápí rýma.

Rádi vám poradíme a pomůžeme.

Mgr. Jarmila Podhorná- Regenerační centrum Naděje

Brodek u Konice

www.centrumnadeje.cz

+ 420 732 593 804 

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.