Listopadová PPROMĚNA IMAGE se chvíli ocitla v ohrožení. Slovenská vítězka totiž onemocněla, a tak bylo nutné rychle hledat náhradu. Naštěstí zájemkyň o změnu vizáže odehrávající se v režii PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je dost, tudíž je pořád z čeho vybírat. Přestože sled událostí nenechal moc prostoru na dlouhé rozmýšlení, tak se nastalé situaci rychle přizpůsobila Alice Navrátilová, která se tedy zúčastnila sobotního dílu, který byl již čtyřiašedesátý v pořadí.

Jednatřicetiletá Alice Navrátilová podala přihlášku do redakce již v polovině srpna a štěstí se na ni usmálo právě teď v listopadu. Co víme, tak má dvouletou dcerku a je na rodičovské dovolené. S jakým cílem se mladá žena hlásí?

„Vaše proměny sleduji pravidelně a vždy jsem si říkala, jaké to tak asi může být. Důvodem, proč se hlásím, je, že jsem chtěla vyzkoušet něco nového. Vzhledem k tomu, že jsem na mateřské, tak nemám tolik času o sebe pečovat, takže budu ráda za kompletní poradenství a doufat v příjemnou změnu,“ zaznělo na úvod od Alice Navrátilové. „Není to však tak, že bych o sebe nepečovala, to ne. Chodím se pravidelně stříhat, byť se barvím sama. Pravidelně také docházím na kosmetiku, ale většinou se nelíčím. Nicméně manžel mě vždy nalíčenou pochválí, takže věřím, že moje proměna bude přínosem i pro něj,“ prozradila s úsměvem mladá maminka. „Co se týče volného času, tak žádný vesměs nemám, věnuji se maximálně své dcerce. Jituška je v období velké aktivity, kdy všechno poznává a objevuje, takže musím být neustále ve střehu. Starám se tedy o ni a k tomu vařím, ale to mě naštěstí moc baví. Snažím se malou vést k hudbě, často jí tak zpívám a hraji na kytaru,“ pokračovala nová listopadová vítězka seriálu PROMĚNA IMAGE.

A protože v rámci něj měníme kromě vzhledu i oblečení, tak jsme se zeptali, v čem nejraději chodíte „Nosím hlavně legíny, tričko, zkrátka pohodlné oblečení, abych se při malé dceři mohla rychle otáčet,“ prozradila s úsměvem Alice Navrátilová. „Na proměnu svého vzhledu se moc těším, není důvod k nervozitě. Věřím, že si taky konečně odpočinu,“ zasnila se ještě předtím, než to v sobotu 20. listopadu vypuklo.

 

Listopadový díl seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 29. listopadu