Rok se s rokem sešel a máme před sebou opět vánoční PROMĚNU IMAGE, tradičně poslední díl letopočtu. Minulý měsíc přitom proběhla nejen proměna, ale i přímo výměna vítězek, když původně vybraná slovenská účastnice se musela z důvodu nemoci omluvit. Přesunuli jsme tedy její díl do prosincového termínu a v listopadu se usmála štěstí na narychlo zvolenou náhradu. A tak „až“ vánoční proměna ponese punc zahraniční návštěvy.

 

V každém případě jsme rádi, že i v dnešní složité době můžeme pokračovat v našem poslání. V PROMĚNĚ IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku totiž měníme nejen vizáž, ale děláme i velkou radost, zažehneme jiskru v očích a dodáme potřebné sebevědomí. Podařilo se tak již u čtyřiašedesáti předchozích vítězek či vítězů, což je neuvěřitelně vysoké číslo. Pod rukama nám prošly především ženy, vysoko ceněnou kuráž však našli i muži. Nyní je na řadě díl s pořadovým číslem 65.

Už jednou k nám přijela vítězka ze Slovenska a my vám tentokrát již podruhé s o to větší radostí představujeme druhou výherkyni pocházející z této krajiny. Co nám o sobě prozradila v zaslané přihlášce?

„Volám sa Olívia Kondásová a pochádzam zo Slovenska, presnejšie z juchovýchodu. Narodila som sa v malej dedinke s názvom Svinice, ktorá je blízko Kráľovského Chlmca. Táto oblasť sa nachádza blízko maďarských hraníc, práve preto aj ja mám maďarskú národnosť a moje priezvysko sa číta po maďarsky ‚Kondášová‘. Momentálne študujem v Hradci Králové v druhom ročníku na lekárskej fakulte Univerzity Karlovej,“ neslo se úvodem přihlášky dvaadvacetileté dívky. „O premenách som sa dozvedela vďaka priateľovi, ktorý mi povedal o vašom profesionálnom prístupu a skvelej starostlivosti. Úprimne povedané tento druh premeny bol vždycky mojím snom, a tak som neváhala a poslala som vám žiadosť,“ pokračovala Olívia Kondásová.

A jak sebe tato mladá žena pečuje? „O svoj šatník sa veľmi zaujímam rovnako ako o nové techniky líčení a prevážne to tak bolo v minulosti. Bohužiaľ minulý rok bol po stránke štúdia veľmi náročný a tak som prestala vnímať samu seba, a preto vás prosím, abyste mi pomohli nájsť cestu späť k sebe. Na premeny sa teším, som plná očakávania,“ končila přihlášku v tuto chvíli již naše pětašedesátá vítězka.

Na Olívii se celý tým již moc těší. Vánoční PROMĚNA IMAGE je vždy naplněná příjemnou atmosférou a věříme, že opět udělá radost všem zainteresovaným. A my se vynasnažíme, aby naše aktérka opět nalezla sama sebe. Přijede k nám z daleka, máme tak v plánu pořídit jí zážitek na míru, který si bude jistě pamatovat celý život. Nejdříve zavítáme vybrat slušivé oblečení, dále navštívíme optiku, posléze přijde na řadu kosmetika a líčení a závěr patří vrcholu v podobě změny účesu. Následně proběhne společné focení celého týmu a velké focení naší vítězky. Během celého dne bude vše zaznamenáno prostřednictvím kamery. Olívia Kondásová si zkrátka užije den jako filmová hvězda a bude o ni postaráno od „A“ až do „Z“.

Na prosincový díl seriálu PROMĚNA IMAGE a novou vizáž naší dvaadvacetileté vítězky se můžete těšit již v příštím, ryze vánočním dvojčísle PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.