Zajímavý a hlavně nečekaný úspěch si připsali jezdci kolové klubu Prima Nezamyslice. Červnové úvodní kolo extraligy se jim totiž náramně vyvedlo. A duo Martin a Petr Přikrylovi skončilo díky čtyřem výhrám a dvěma porážkám na průběžném druhém místě. Přitom teprve loni se družstvo probilo zpět do extraligy.


„Po čtyřech letech si v loňské sezóně vybojovala nezamyslická dvojice postup do nejvyšší soutěže a překvapila umístěním v prvním turnaji. V letošní zkrácené sezóně se odehrají pouze tři kola, i tak je po dobrém umístění prioritou hlavně záchrana v nejvyšší soutěži,“ sdělil za klub kolové Libor Košař po úspěchu na domácí půdě.
Pro Večerník se pak zamýšlel nad tím, co týmu mohlo hned v úvodu ročníku tak pomoci? „Těžko říct. Snad to, že i přes koronavirovou krizi jsme měli umožněn přístup do tělocvičny, takže kluci trénovali a byli na tom dobře po stránce přípravy Je to opravdu velký úspěch. V extralize už jsme působili, ale vždy na hraně sestupu,“ poznamenal Košař.
Úspěch mohli jezdci kolové potvrdit opět doma, nezamyslická Prima ve spolupráci se Zlínem uspořádala další kolo včera, tj. 11. července od 9.30 hodin.