Poslední a nejdůležitější zápas sezóny čekal v sobotu Konici. Zápas o postup do krajského přeboru. V něm koničtí vyzvali právě Olešnici, druhý celek tabulky. A ukázalo se, že Konice se chtěla o výsledek a postup prát víc. Domácí nastoupili jen s úzkým kádrem a Konice si po celý zápas držela převahu. Výsledkem bylo suverénní vítězství 5:0, když se postupně prosadili Jaromír Krása, Neoral, Kamenný, Vyroubal a skóre uzavřel Roman Krása.

Tým z Prostějovska svého soka i výrazně přestřílel a po odpískání konce zápasu vypukly na hřišti velké oslavy i za přítomnosti konických fanoušků, pro které byl tentokrát objednaný autobus.

 

1.FC Olešnice – TJ Sokol Konice 0:5 (0:2)

Branky a nahrávky: 18. J. Krása, 41. Neoral, 50. Kamenný, 65. Vyroubal, 89. R. Krása. Rozhodčí: Matulík – Kundrát, Labaš. Žluté karty: 83. M. Škrabal. Střely na bránu: 2:15. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:10. Diváci: 140.

Sestava Olešnice: Snášel – Kvapil, Kolomazník, Labounek, Pospíšil (74. Krmela) – Malínek, Šifor, Kocourek, M. Kvapil – Hladil, Sasák. Trenér: Ladislav Gallo.

Sestava Konice: Hradečný – Procházka (76. M. Drešr), Neoral, F. Drešr, M. Bílý (81. Ryp) – M. Škrabal, J. Krása, J. Kořenovský (76. R. Krása), Pospíšil – Jašíček (64. Vyroubal), Kamenný (64. Holub). Trenér: Petr Ullmann.