Kola fotbalových přestupů a přesunů se začala roztáčet. A to i směrem do Prostějova. Eskáčko tak v uplynulém týdnu ohlásilo hned několik nových tváří ve svých řadách. V některých případech jde o zkoušky hráčů, v jiných si ale už plejeři rovnou vysloužili přestup nebo hostování. Svěřebci staronového lodivoda Pavla Šustra se nyní snaží posílit prakticky na všech postech, útok – tradiční slabinu – nevyjímaje.

V předešlých týdnech klub oznámil, že zahajuje užší spolupráci s FC Baník Ostrava. A částečně i se Zbrojovkou Brno. Následně to však vypadalo, že přísun nových hráčů na Hanou drhne. Nyní už jsou však známé první výsledky. „Přestupuje k nám Jakub Bolf, hrál v Třinci, ale je kmenovým hráčem Baníku. Je zde dále Nikola Todorič, což je hráč z Blanska, ale byl na hostování ve Vyškově. Hraje post středního záložníka,“ prozradil exkluzivně Večerníku Ladislav Dudík, sportovní ředitel 1.SK Prostějov. Bolf nastoupil za Třinecké ve 20 zápasech, obdržel přitom 7 žlutých karet. Todorič se mihl ve Vyškově jen krátce, ale v Blansku se ukázal v dobrém, když vstřelil čtyři branky.

 

 

 

Přehled hráčů v přípravě 1.SK Prostějov najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 20. června