Souboj Nezamyslic a Plumlova „B“ nabídl také program 5. kola II. třídy OFS Prostějov. V souboji dvou týmů z poloviny tabulky byly zprvu lepší Nezamyslice. Domácí celek si vypracoval řadu šancí. Jenže nakonec se před poločasem radoval Plumlov. V tom druhém sice domácí brzy srovnali, v dalších minutách si však už tolik šancí nevytvořili. A hrát začali i hosté. Ti vnutili soupeři svou hru na brejky. A duo Fajstl–Stoklasa se ukázalo jako velice efektivní. Právě útočníci hostů nakonec přehráli nezamyslickou obranu výsledkem 5:2.

Domácí začali zápas aktivně. Ve 2. minutě střílel k tyči Rus, brankář vyrazil. Krátce nato poslal Machálek ze strany centr do brankáře. Následně prošel naopak Fajstl do nahrávky směrem k vápnu, tu ale nikdo nezachytil. Ve hře tak pokračovali hosté. Grepl se musel třeba vytáhnout proti dobré střele Oulehly a vyškrábnout ji zpod břevna. Po čtvrt hodině hry posílal Peřina před bránu Dostalíkovi, tomu střela nesedla. Poté Peřina střílel sám, z hranice vápna mířil nad. Hosté se znovu ozvali ve 21. minutě. Fajstl nahrával na druhou tyč, Marek Bureš ale míč nezachytil. Poté mířil ještě Fajstl mimo.

 

 

 

Přebor OFS Prostějov; II. třída - 5. kolo

Nezamyslice

Plumlov „B“

2:5 (0:1)

Branky: 49. Musil, 81. Stejkora – 44., 68. a 71. Fajstl, 85. a 87. Stoklasa. Rozhodčí: Protivánek – Stavěl, Mik. Žluté karty: 4. Hájek, 81. Stejkora. Střely na bránu: 9:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:2. Diváků: 70.

Sestava Nezamyslic: Dvořák – Machálek, Ouehla, L. Král, Otáhal – Stejkora, Musil, Rus, Peřina, Pleva – Dostálík. Střídali: Pavelka, Přikryl. Hrající trenér: Marek Pavelka.

Sestava Plumlova „B“: Grepl – Surma, R. Bureš, Chmelař, Mynařík – Pur, Aujezdský, V. Kotlán, M. Bureš – Stoklasa, Fajstl. Střídal: Ševcůj. Hrající trenér: Ladislav Ševcůj.