Konec a start zároveň. Zatímco na další straně najdete tečku za minulým soutěžním ročníkem, tato dvoustrana již patří souhrnu podzimní části sezóny 2022/2023. Jízda v rámci tradičního seriálu z fotbalového prostředí tak pokračuje i nadále. Nejpříjemnější zprávou je, že se podařilo odehrát všechny zápasy, zmizela veškerá koronavirová opatření, na ruku šlo fotbalistům i počasí. Jarní část tak může odstartovat dle plánu.

O to větší potěšení tak máme z toho, že na tomto místě startujeme další novou kapitolu seriálu FOTBAL EXTRA, který vám budeme tradičně přinášet na prostřední panoramatické dvoustraně tištěného vydání, kde jste dosud nacházeli víkendové zpravodajství a výsledky s tabulkami. Opět se ohlédneme za sezónou v podání jednotlivých týmů z Prostějovska ve všech soutěžích od krajského přeboru přes okresní třídy, mládežnické grupy až po ženskou kopanou. Svůj tradiční prostor dostane pochopitelně i jediný profesionální tým 1.SK Prostějov. Vyzpovídáme funkcionáře, trenéry i vybrané hráče, přineseme kompletní tabulky a statistiky. Podíváme se také na to, proč je někdo na chvostě a jiný se naopak nyní může těšit z „bedny“, prostě rozebereme si, jak zatím plní předsezónní ambice.

V prvním díle se můžete podívat, komu se jak dařilo během první poloviny sezóny 2022/2023 a kdo na ni naopak nebude vzpomínat v nejlepším. Pro přehled a do své knihovničky vám přinášíme přehled všech konečných tabulek mužských soutěží od FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přes klání pod hlavičkou Olomouckého KFS až po Přebor OFS Prostějov a jeho třetí třídy.

Po prvotním souhrnu postupně zacílíme na všechny regionální kluby a půjdeme pěkně postupně od nejvyšších soutěží až po ty nejnižší. Těšit se proto opět můžete na vše podstatné z podzimu, co se událo v prostějovském eskáčku. Řeč bude i o čtyřech účastnicích krajského přeboru. Následně zavítáme do obou skupin I.A tříd a scházet nebudou ani I.B třídy. Po krajských novinkách a ohlédnutí přijdou na řadu i soutěže pod hlavičkou okresního fotbalového svazu. Samozřejmě pak neopomeneme i něžnější pohlaví v kopačkách a scházet nebude i to nejpodstatnější pro budoucnost, a to mládež.

Pohodlně se tak usaďte s něčím dobrým, co máte rádi, a vychutnejte si další díl z našeho seriálu, který je premiérovým pro letošní sezónu. 

 

Další díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na souhrn mužských soutěží včetně konečných tabulek najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 21. listopadu