Potřetí v řadě skončili svěřenci kouče Kobylíka bez bodu. Tentokrát nezvládli utkání na domácí půdě proti rezervě 1.HFK Olomouc a po třiadvaceti kolech nadále zůstávají namočení v nebezpečném pásmu. I přes solidní výkon to na body nestačilo, ale od tohoto duelu by se kouč chtěl odpíchnout k závěru soutěže.

FC Kralice na Hané - 1. HFK Olomouc „B“ 1:2 (0:1)

Branky: 74. Richter – 11. a 76. Derco. Rozhodčí: Borovička – Konečný, Šteier. Žluté karty: 89. Schvarz – 89. Derco. Diváků: 65.

Sestava Kralic: Flajzar – Fatěna, Lichnovský, Hlačík, Dvořák (46. Troneček) – Lejsek, Jurtík, Schvarz, Richter – Mirga, Bošek (82. Kovařík). Trenér: David Kobylík.

Hodnocení trenéra Kralic na Hané Davida Kobylíka: „Pro nás nešťastné utkání. Byl to vyrovnaný duel, ve kterém jsme ze dvou střel na branku obdrželi dvě branky. Takticky si myslím, že jsme ho ale zvládli dobře. Byli jsme agresivní a hráli jsme to, co jsme si řekli. Bohužel se nám nepodařilo bodovat, i když jsme k tomu neměli daleko. Musíme se připravit na další zápas. Čeká nás holý boj o záchranu, ve kterém potřebujeme začít sbírat nějaké body.“