Po speciálním díle Fotbalu EXTRA z čísla 23, kdy jsme hned čtyři strany věnovali úspěšné záchranářské misi mužů 1.SK Prostějov, týdenní přestávce a postupovém dílu z minulého vydání, se tentokrát věnujeme tradičně půlsezónnímu shrnutí. Jako první dostávají přednost mužské a ženské tabulky, příště na vás čeká pořadí mládežnických soutěží s regionálním zastoupením. K tomu vám vždy poskytneme redakční komentář a textové shrnutí toho nejpodstatnějšího, co se na zelených trávních během právě skončeného soutěžního ročníku 2022/2023 stalo.

A aby toho nebylo málo, stačí otočit list a najdete ještě osmadvacátý díl seriálu, který je věnován dorosteneckému fotbalu na krajské úrovni. Nadále totiž pokračuje v sondě do oddílů na Prostějovsku a nevynecháváme ani mládež.

Ještě předtím si ale tradičně zrekapitulujme, že během předchozích dílů a v nedávné dlouhé zimní pauze jsme pro vás připravili přehledy ze všech soutěží, které mají regionální zastoupení. Největší prostor dostal druholigový 1.SK Prostějov, ale také fotbalisté v krajských soutěžích, nechyběly ani všechny tři okresní soutěže a neopomněli jsme samozřejmě ani ženy, které si říkají o stále větší pozornost. Pokaždé jsme přidali různé statistiky, zajímavosti, pohled trenérů i funkcionářů.

Teď už se tak spokojeně usaďte a mrkněte na to, jak to všechno dopadlo.

 

Souhrn společně s konečnými tabulkami najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 26. června