I druhé přípravné utkání před startem nového ročníku odehrají fotbalisté eskáčka na domácí půdě, se kterou se pro podzimní část budou už tak trochu loučit. V sobotu 1. července dopoledne dorazí rezerva olomoucké Sigmy, která je pravidelným soupeřem Prostějova v přípravném období. Znovu se tak objeví známí aktéři, kteří se potkávali jako spoluhráči i jako protihráči. Výkop je naplánován na 11.00 hodin.

V prvním utkání čekalo na svěřence kouče Šmardy Slovácko a podruhé to bude soupeř, s nímž se za měsíc potkají také v rámci druhé nejvyšší soutěže. Pro Sigmu se bude také jednat o druhý duel a obě mužstva by ráda po porážce okusila lepší výsledek. Speciální zápas to jistě bude pro Patrika Slaměnu, který do Prostějova zamířil v tomto týdnu.

Rezerva Olomouce dorazí s novým koučem, jímž se po Augustinu Chromém stal Tomáš Janotka. Prostějov by v tomto týdnu chtěl mít už kádr téměř uzavřen, takže i z tohoto hlediska to bude důležitý duel, v jehož rámci se můžete jít nejspíše naposledy podívat na areál stadionu SCM Za Místním nádražím před jeho rekonstrukcí. Další domácí zápas už má eskáčko naplánovaný do Holice, soupeřem bdue brněnská Zbrojovka.