A je to tady! Po speciálním díle Fotbalu EXTRA z čísla 23, kdy jsme hned čtyři strany věnovali úspěšné záchranářské misi mužů 1.SK Prostějov, následné přestávce a dvojité dávce z minulého čísla jsme tu dnes se souhrnem mládežnických soutěží aneb monitoringem, jak to všechno v sezóně 2022-2023 dopadlo. Čekají na vás konečné tabulky dorosteneckých a žákovských skupin s regionálním zastoupením. Jako vždy vám k nim poskytneme redakční komentář a textové shrnutí toho nejpodstatnějšího, co se na zelených trávních odehrálo.

Je důležité poznamenat, že umístění v tabulce, které zveřejňujeme pravidelně v každém čísle v rámci fotbalového zpravodajství, je sice pro pohodu v týmu důležité, ale v mládeži především platí, že klíčový je zejména vztah k fotbalu a chuť u něj následně pokračovat i v mužských kategoriích, což se na řadě míst skutečně daří.

Ještě předtím si zrekapituluje, že minule jste přesně takový souhrn našli v mužském a ženském podání, předtím se mohli pravidelně dočítat o počínání všech týmů od 1.SK Prostějov ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE až po grupy ve III. třídě OFS Prostějov během podzimní části uplynulého ročníku. Nezapomněli jsme ani na ženy, a mládež. Na dvoustraně tradičního seriálu FOTBAL EXTRA jste pravidelně nacházeli exkluzivní rozhovory, ohlasy, konečné tabulky, statistiky i redakční komentář.

To samé mime pro vás připraveno i na konci celé sezóny. Od příště pak na vás čeká hodnocení regionálních výběrů nejen za jarní část a startovat budeme v Přeboru Olomouckého KFS, přičemž speciálně se budeme věnovat historickému postupu FC Kostelec na Hané do divize.

Teď už se ale spokojeně usaďte a mrkněte na to, jak si vedli v nedávno skončeném ročníku třeba vaši synové či vnuci...

 

Souhrn mládežnických soutěží společně s konečnými tabulkami najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 3. července