Dokázali jsme to! Právě dnes si čtěte jubilejní, již třicáté pokračování speciálního servisu FOTBAL EXTRA, které vám přinášíme až na pár výjimek nepřetržitě již po několik sezón. A jelikož další soutěžní ročník, tentokrát s číslovkou 2023-2024, je u konce, přišel čas na zevrubné hodnocení všeho podstatného. Vždyť tradice se mají dodržovat, a tato užitečná obzvlášť.

Ještě předtím si ale připomeňme, že jsme začali čtyřstránkovým servisem věnujícím se záchraně 1.SK Prostějově FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE, abychom pokračovali souhrnem všech soutěží od krajského přeboru po nejnižší grupy v OFS Prostějov, přičemž jsme nevynechali ani jediné klání s regionálními ženami v kopačkách. Následně jsme přešli k mládežnickým soutěžím od dorostu po mladší žáky v kraji i na okrese. Jako každým rokem v této době na vás čekaly konečné tabulky grup s regionálním zastoupením, k tomu redakční komentář a textové shrnutí toho nejpodstatnějšího, co se na zelených trávních v jednotlivých kláních odehrálo.

Dnes začínáme s monitoringem konkrétních soutěží. A logicky začínáme v Přeboru Olomouckého KF, kdy jsme vyzpovídali všechny trenéry regionálních zástupců, opět přitom nechybí konečné tabulky, statistiky celé soutěže i jednotlivých týmů. Speciálně se věnujeme historickému postupu FC Kostelec na Hané do divize, jemuž je věnován dnešního DROBNOHLED Večerníku na zadní straně 32.

Teď už se ale spokojeně usaďte a mrkněte na to, jak to v tom krajském přeboru vlastně dopadlo...

 

Další díl seriálu FOTBAL EXTRA je věnován ohlednutí za vystoupením regionálních zástupců v krajském přeboru, vše potřebné najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 10. července