I v dalším týdnu pokračují přátelské duely před zahájením nového ročníku. V tomto týdnu odehráli vzájemný duel noví soupeři i v I.A třídě, a to Pivín s Plumlovem, kdy se po celkových deseti brankách zrodila remíza a diváci se měli na co dívat. Zvítězil také Brodek u Konice, který v přípravě zdolal Velké Opatovice. Určice hrály duel se Slatinicemi, ale s koučem se bohužel nepodařilo spojit.

Sokol Velké Opatovice – TJ Jiskra Brodek u Konice

2:4 (0:4)

Branky Brodku u Konice: 2x Novák, Kamený, Z. Koudelka.

Sestava Brodku u K.: Vičar – I. Yarema, Burget, Zemánek, Blatner – Z. Koudelka, Kschwend, A. Vičar, Y. Yarema – Novák, Kamený. Střídali: Franc, Švancara, Kalabis, M. Grepl, Smulyha, Kuschnir. Trenér: Radovan Vičar.

Sokol v Pivíně

Sokol Plumlov

5:5 (2:2)

Branky Pivína: 2x Zlámal, 2x Ježek, Valtr.

Sestava Pivína: Testovaný hráč – Prečan, Bartoník, Zbožínek, T. Ježek – Hyžďál, Valtr, J. Svozil, J. Ježek – M. Svozil, Zlámal. Trenér: Pavel Valtr.

Hodnocení trenéra Pivína Pavla Valtra: „Byl to první zápas po pauze a míč nás neposlouchal úplně, jak bychom si představovali. Na obou stranách padalo dost branek a bylo to hlavně z chyb obou celků, které v této fázi přípravy ještě mohou přicházet. Za mě utkání určitě splnilo účel a jsem za něj rád. Příležitost dostali i někteří naši dorostenci, které se snažíme postupně zabudovat do mužstva, teď je pro to ideální příležitost. V plné sestavě nebyl samozřejmě ani soupeř, takže i to je třeba říct. Určitě se ale do startu soutěže nachystáme nejlépe, jak to půjde, a věřím, že budeme uhrávat dobré výsledky.“