Pauza od hodnocení přechozího ročníku vyplněná prezentací všech regionálních celků, které už začaly své boje v sezóně 2023/2024, se po delší odmlce vrací, a ještě jednou se ohlédneme za soutěžemi, které čekaly na mládež z regionu v minulém ročníku. Nechybí souhrn všech tabulek mládežníků, vyjma krajského přeboru dorostu, který už svůj prostor dostal. Připravili jsme i redakční komentář a stručné hodnocení vystoupení všech regionálních zástupců. Samotné kluby v těchto dnech ještě mohou užívat prázdnin, ale většina už se vrací do procesu, protože poslední srpnový týden bude znamenat pro všechny začátek další sezóny.

Co jste poslední dobou v rámci FOTBAL EXTRA našli? S krátkou letní přestávkou jsme se tak už dvakrát zaměřili na fotbalisty Prostějova, kde jsme se nejprve ohlédli za záchranou a následně pro vás připravili servis před zahájením nového ročníku, který začal během uplynulého víkendu. Z regionálního pohledu nescházel prvotní souhrn všech mužských i ženských soutěží, na což navázala mládež, ve které nyní pokračujeme. Poté jsme se přemístili ke krajskému přeboru, následovaly I.A třídy, na které hned o týden později navázala nejpočetněji zastoupená I.B třída. Ochudit jsme vás nemohli ani o vhled před novým ročníkem okresního přeboru a další dvě čísla patřila také losům soutěží, jaké svou cestu započaly už během posledních dvou týdnů. Dnes se ještě naposled vracíme k mládeži a jejímu uplynulému ročníku.

Tím však také ještě nekončíme, protože vás nemůžeme ochudit ani o III. třídy OFS Prostějov, které mají svůj start ještě před sebou a stejně tak i něžné pohlaví, které bude opět nastupovat hned ve dvou soutěžích. Poté přijde na řadu krátká pauza, ale na tradiční rubriku FOTBALU EXTRA se budete moci brzy zase těšit.

Teď už se však pohodlně usaďte a podívejte, jak to kopalo mládežnickým fotbalistům v uplynulých dvanácti měsících.

 

Další díl seriálu FOTBAL EXTRA je věnován nižším soutěžím mládeže krajských soutěží a OFS Prostějov. Vše potřebné najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 14. srpna