Oldřich Machala před nedávnem oslavil kulaté šedesáté narozeniny a k této příležitosti nemohlo chybět blahopřání od fotbalového klubu Prostějova, který tuto milou povinnost splnil před zápasem s Vlašimí. K životnímu jubileu poblahopřál předseda 1.SK Prostějov František Jura společně s ekonomickým ředitelem Ivanem Polákem a za roky odvedené služby pro fotbal v Prostějově dostal památeční dres s číslem šedesát a dárkový koš. Ke gratulantům se následně přidali i domácí fotbalisté a oba trenéři.

Fotbalová legenda, která drtivou většinu hráčské kariéry strávila v dresu Sigmy Olomouc a dodnes drží rekord v počtu odehraných zápasů v řadě, oslavila své šedesáté narozeniny 4. srpna. Po konci hráčské kariéry se dal na trenérskou dráhu a dlouho působil také v roli hlavního kouče Prostějova. I v loňském roce stál jako asistent kouče Šmardy u úspěšné záchranářské mise. A prozradil, že Prostějov je pro něj druhým domovem, na který nedá dopustit.

Podle svých slov už ale trénování bere jako uzavřenou kapitolu. „Zatím neprozradím, co by mě lákalo, ale trénovat už nechci, Určitě ale vím, že u fotbalu zůstanu,“ prozradil Oldřich Machala, kterého zpět na tribunu doprovodil potlesk tribun.