V našem tradiční cyklu, kde se ohlížíme za uplynulým obdobím, ale také řešíme následující ročník se nyní dostáváme ještě k soutěžím, které oproti ostatním začíná o něco později. Nyní se tak můžete těšit na první z nich a jedná se o „A“ skupina třetí třídy prostějovského okresu. V příštím týdnu nebude chybět ještě vhled do „B“ skupiny a naše mapování v rámci FOTBALU EXTRA pro určitý čas zakončí ženy v kopačkách.

Klasická krátká letní pauza toho v rámci seriálu FOTBAL EXTRA přinesla opravdu hodně. Hned dvakrát jste se mohli těšit na speciální přílohu PROSTĚJOVSKÉHO VEČERNÍKU, která byla zaměřena na 1.SK Prostějov. Nejprve nechybělo hodnocení uplynulého roku, které následovalo preview před novým ročníkem. Kromě toho nechyběl souhrn všech tabulek mužů i mládeže. Samostatnou kapitolu dostaly všechny postupující celky a nemohlo chybět i hodnocení od všech povolaných v rámci každého z klubů od krajských úrovní až po současnou třetí třídu. K tomu jsme pro vás připravili i jízdní řády soutěží, redakční komentáře, řadu statistik. Zkrátka vše, na co jste pravidelně zvyklí.

Nyní už se přesuneme do nejnižší mužské soutěže a podíváme se, jak na tom jsou kluby s ambicemi a co čekají od dalšího ročníku, který se bude opět hrát systémem tří kol, aby se zvýšil počet zápasů. Prvně jsme zmonitorovali situaci ve skupině „A“, jejíž první kolo je na programu tuto sobotu a neděli. Příště mrkneme na „béčko“ a neopomeneme ani ženy, které taktéž startují až příští víkend.

Tak se tak pohodlně usaďte a podívejte se na to, jak dopadli loňské boje i co očekávat od příštího týdne.

 

Další díl fotbalu extra je věnován nejnižší soutěži pod hlavičkou OFS Prostšějov, servis před startem seóny najdete v tištěném vydání ze dne 21. srpna