Dnes se můžete na určitý čas naposledy podívat do naší tradiční rubriky FOTBAL EXTRA, kterou vám PROSTĚJOVSKÝ Večerník přináší rok co rok, tým co tým. V rámci osmatřicátého a současně i devětatřicátého dílu se zaměříme na poslední dospělé soutěže s regionálním zastoupením, které začnou už o tomto víkendu. Blíže se tak podíváme na „B“ skupinu III. třídy, která prošla určitou změnou oproti loňské sezóně, přičemž nadále bude tento „prales“ hrát deset celků. V rámci druhé části, stačí otočit list, se pak zaměříme na ženy v kopačkách, jež se těší stále větší popularitě.

Se závěrečnými díly seriáůu je čas na trochu rekapitulace. Na to, že je letní pauza daleko kratším časem než zimní přestávka, jsme toho zvládli opravdu hodně. Na úvod svůj prostor dostali fotbalisté 1.SK Prostějov, kteří svůj soutěžní ročník dotáhli do zdárného konce jako první a také ho jako první začali. Těšit jste se tak mohli na dvě speciální přílohy k loňskému ročníku a startu toho nového. Nechyběl také prvotní vhled do všech soutěží, kde jsme se zaměřili na všechny tabulky s regionálními účastníky od mužů až po mládež. Poté už nechybělo tradiční rozdělení podle soutěží, obsahovalo hodnocení trenérů, statistiky, redakční komentář, ale i drobnohledy spojené s úspěchy postupujících celků. Zkrátka jsme probrali vše, na co jste pravidelně zvyklí.

Nyní už se jen zaměříme na poslední tři soutěže, které mají svůj start naplánovaný až na první víkend v září. Čekají vás tak hned na dvě strany čtení s obsáhlými novinkami. A souboje všech zmiňovaných celků pro vás samozřejmě budeme sledovat i nadále. I dnes vám tak přejeme pěkné počtení a u tradičního a oblíbeného seriálu FOTBAL EXTRA zase brzy na shledanou. Nejpozději v listopadu letošního roku.

Teď se pohodlně usaďte a podívejte se na to, jak dopadly loňské boje v nejnižší soutěži mužů i v ženských kláních a co očekávat od nadcházející sezóny.

 

Vše před startem ženských fotbalových soutěží najdete v posledním dílu seriálu FOTBAL EXTRA, který vyšel jako součást PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v pondělí 28. srpna