Hned dvě utkání čekají na fotbalisty Prostějova v rámci přípravy na jarní část, kde půjde o záchranu mezi profesionály. Už ve středu dorazí do areálu v Olympijské ulici soupeř ze třetí nejvyšší soutěže Start Brno, který po postupu z divize ukazuje, že by nechtěl tímto úspěchem končit. Zatím je na sedmém místě. Oproti předešlému soupeři z ligy tak bude tentokrát na eskáčku, zda dokáže na míči dominovat a vstřelit nějaké branky. Výkop je plánován ve středu 25. ledna od 13.00 hodin.

Se Startem Brno odehrálo eskáčko přátelský duel už před začátkem ročníku v rámci letní přípravy, kde se radoval Prostějov. Do dalšího vzájemného zápasu půjde také jako favorit, ale hlavním cílem bude pro kouče vidět většinu hráčů kádru, aby věděl, s kým může do jarních bojů počítat. Druhý duel v dresu Prostějova tak bude čekat například na stopera Adama Bednára a na zkoušce to bude poslední možnost se ukázat pro brankáře Hrubého.

Výkop je plánován ve středu 25. ledna od 13.00 hodin.

 Se Startem Brno spolu odehráli přátelský duel oba celky už před začátkem ročníku v rámci letní přípravy, kde se radoval Prostějov.