Ani v dnešním vydání nechybí na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika servis tradičně mapující dění na zelených trávních od profesionálů přes výkonnostní hráče až po mladé talenty. Opomenuty nezůstávají ani ženy. Seriál FOTBAL EXTRA je nenasytný, tudíž vám přináší již čtyřiadvacátý díl. A ve vzduchu tak už visí krásná meta...

Tentokrát vše vinou koronavirové pandemie začalo mnohem dříve než obvykle a po mnohem méně odehraných zápasech. Zatímco celkově snesl rok 2020 přídomek „divný“, v regionálním fotbale můžeme zajít ještě dál, asi nejpřesnějším označením bude „strašný“. Letopočet 2021 není jiný, ba právě naopak. Start jarní části je totiž v nedohlednu... I tak se ale přece jen událo nemálo zajímavého.

Postupně ze všech stran monitorujeme prostějovské eskáčko, dále jsme se podívali na dění v krajském přeboru i v dalších třídách Olomouckého KFS. Hned od prvního lednového čísla jsme se zaměřili na soutěže pod hlavičkou OFS Prostějov, ale ani tím jsme zdaleka neskončili. Záhy jsme totiž sondovali dění v ženském fotbale, který už má v regionu tři družstva.

A aby toho nebylo málo, v minulých číslech jsme zavítali do světa mládežnické kopané. Zprvu jsme řešili mládež obecně, v dalších dílech se věnovali ryze týmům 1.SK Prostějov, následně se podívali na situaci v nižších soutěžích a zveřejnili nejen všechny stávající tabulky, ale i řadu exkluzivních rozhovorů a tradičně nechybí redakční komentář. To vše z prostředí krajské i okresní úrovně.

Dnešní díl je zaměřen na nejmladší kategorii v přípravkách, jejichž počet k radosti všech utěšeně vzrůstá. A právě na budoucnost fotbalu se zaměříme příště.

Pohodlně se tedy usaďte a začtěte se do dalšího ohlédnutí za fotbalovým podzimem!

 

Čtyřiadvacátý díl seriálu FOTBAL EXTRA najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 19. dubna