Smutný víkend za sebou mají fotbalisté Kralic na Hané. Opět totiž okusili hořkost porážky. A to i přesto, že v utkání svěřenci Milana Nekudy hned dvakrát vedli. Jenže vedení neudrželi. Soupeř dokázal vždy srovnat a nakonec dal i ránu z milosti. Kralice si navíc výrazně komplikují situaci, po další porážce jsou až předposlední…

Kralice na Hané po vcelku solidním vstupu do sezóny začaly ztrácet body. A pomalu se blížit ke dnu tabulky, strašáku z předchozích let. Další krok směrem do

suterénu soutěže udělaly v neděli. Přitom nezačaly špatně. „Zápas byl od první minuty vyrovnaný. Moc šancí v něm ale nebylo. Dali jsme soupeřům do šatny gól, to se povedlo,“ uvedl trenér týmu Milan Nekuda. Ten je už třetím trenérem Kralic během posledních tří let. A i když tým neprohrává o moc, přesto jeden dva góly ztrácí. Proti Brodku u Přerova tomu bylo taky tak. „Domácí po přestávce vyrovnali, potrestali jednu z našich menších chybek. My pak z brejku šli znovu do vedení,“ řekl Milan Nekuda. Právě hra směrem dozadu dělá Kralicím problémy. Tým obvykle dvě branky vstřelí. Jenže na slušnou produktivitu nedokáže navázat v obranné hře. „Bohužel se pořád dopouštíme chyb vzadu. A na ně doplácíme. Čtvrtý gól už pak byla jen rána z milosti. Platí ale pořád to samé. Když dostaneme tři čtyři góly, nemůžeme vyhrát,“ smutnil po dalším prohraném utkání kralický trenér.

Reparát může mužstvo složit už v sobotu 11. září od 16 hodin proti Bohuňovicím. Zápas se odehraje na hřišti Kralic na Hané.

 

FK Brodek u Přerova

FC Kralice na Hané

4:2 (0:1)

Branky: 52. a 64. Bundil, 72. Šebesta, 85. Schmidt – 45. Baran, 54. Dostál. Rozhodčí: Perutka – Matulík, Bašný. Žluté karty: 68. Buček – 21. Baran, 38. Studený, 83. Dostál, 85. Prokop. Diváci: 150.

Sestava Kralic na Hané: Gajdoš – Blahoušek, Prokop, Hlačík, Rus – Šup (61. Kopečný), Němčík (33. Merta (58. Troneček), Studený, Dostál – Cibulka, Baran. Trenér: Milan Nekuda.