V osmém zápase se musely Kralice opět uklonit před soupeřem. Na půdě Medlova to však vypadalo značnou část zápasu nadějně. Do vedení se svěřenci kouče Navrátila dostali po pětadvaceti minutách a pozitivní výsledek drželi dlouhou dobu. Posledních dvacet minut už však docházely síly a domácí toho dokázali využít.

„Můžu být spokojený s hrou, kterou jsme předváděli v první půli, kde jsme hráli ze zabezpečené obrany a snažili se využívat mezer v obraně soupeře. Podařilo se nám i dostat do vedení, ale pak jsme nevyužili i další šance, které jsme měli, a obzvláště jasná tutovka těsně před koncem poločasu byla zřejmě klíčovým faktorem utkání,“ nastínil k první půli kouč Petr Navrátil.

Ve druhé půli pak ale postupně docházely síly a kouč neměl mnoho možností na prostřídání, kde měl pouze jednoho hráče. „Fotbalově to nebylo špatné, ale schází nám trochu fyzické kondice a bohužel se stále nescházíme v kompletním složení, což je zkrátka znát. Kdybychom mohli prostřídat unavené hráče, možná bychom nějaký bod měli, tak zase nemáme nic,“ dodal kouč Navrátil.

Příští týden se tak budou snažit napravit reputaci v domácím prostředí, ale proti favoritovi ze Šternberka to nebude vůbec jednoduché. Výkop je v Kralicích naplánován v sobotu 25. září od 15.30.

 

FK Medlov

FC Kralice na Hané

3:1 (0:1)

Branky: 68. a 74. Pospíšil, 84. Šléška – 25. Kopečný. Rozhodčí: Matulík – Štětka, Votava. Žluté karty: 60. Kasal, 81. Bartoněk, 82. Zmund – 61. Baran. Diváků: 124.

Sestava Kralic: Gajdoš – Rus, Hlačík, Prokop, Němčík – Šup, Studený, Jurtík, Baran, Kopečný (84. Novotný) – Cibulka. Trenér: Petr Navrátil.