Také letos zpestřil posezónní program korfbalu v ČR velký turnaj Českého poháru 2023 na venkovních hřištích pod širým nebem. Konal se v Náchodě, kde se nadmíru dařilo mládežnickým týmům SK RG Prostějov.

Nejlépe dopadli minižáci, kteří svou věkovou kategorii vyhráli a tím pádem vybojovali zlaté medaile! Výborně hráli také starší žáci, kteří získali stříbro za konečné druhé místo. Mladší žáci pak přidali čtvrtou pozici a přípravka obsadila pátou příčku.

Mílovými kroky se přiblížil už 15. ročník tradiční rozlučky SK RG Prostějov s uplynulým soutěžním ročníkem. Obzvláště vypečená akce Big Ill Pig 2023 proběhne v sobotu 24. června od odpoledne až do pozdní noci (či brzkého rána) jako obvykle ve Sport Baru Pavel Julínek Za Místním nádražím.

Mimořádně oblíbené setkání členů i přátel hanáckého korfbalového klubu znovu nabídne vynikající jídlo (včetně masa z prasátka) i pití, mnoho zábavných soutěží, skákací hrad, slosovatelné vstupenky o parádní ceny z tomboly a celkově skvělou zábavu pro všechny, kteří si to přijdou pořádně užít!

TRENÉŘI PRO PŘÍŠTÍ SEZÓNU

Další důležitá informace z ergéčka? Už je známo trenérské obsazení u jednotlivých prostějovských družstev pro příští sezónu 2023/24, přičemž hlavním koučem extraligového áčka dospělých zůstává Martin Uherka. Prvoligové béčko povede David Konečný, dorostence Martin Šnévajs a Renata Havlová, starší žáky Renata Havlová, Martin Šnévajs, Tomáš Buriánek a Josef Valenta, mladší žáky Tomáš Buriánek a Josef Valenta, minižáky Petr Galíček se svými asistenty a přípravku Adéla Zikmundová a František Valenta.