Už tento čtvrtek od 15.45 proběhne na zimním stadionu v Prostějově další hokejový nábor, který pořádá klub SK Prostějov 1913 ve spolupráci s Českým hokejem. Akce v rámci Týdne hokeje je sérií sportovních akcí pro děti ve věku od 4 do 8 let a jejich rodiče, kteří tak mají jedinečnou příležitost nakouknout do hokejového prostředí. Akce se koná celorepublikově a ani v letošním roce neschází na její mapě také Prostějov. Pro všechny zúčastněné nebudou chybět i zajímavé odměny, které by budoucí hráči mohli následně využít.

Pokud chcete s vaším dítětem ve čtvrtek vyrazit, je nutné vzít s sebou brusle, helmu a rukavice. Helma i rukavice mohou být klidně lyžařské. V případě, že byste potřebovali helmu či brusle zapůjčit, obraťte se předem na trenéra prostějovské přípravky Patrika Lišku (tel. 723 522 793), se kterým si můžete domluvit případné vypůjčení. Nezapomeňte také sledovat aktuálně platná vládní nařízení.

V rámci akce se tak mohou vaše děti těšit na první hokejové krůčky a vyzkoušet si, jaké to je být hokejistou. Pokud by chtěl kdokoliv ze zúčastněných u hokeje zůstat a nechá se díky této náborové akci zaregistrovat, získá poukázku na nákup hokejového zboží v hodnotě 1500 korun od značky CCM.