Druhou prohru v řadě zapsali ve středu svěřenci trenéra Aleše Tottera. Zásluhou Tomáše Jáchyma se brzy dostali do vedení, nicméně jej do konce třetiny neudrželi. Jihlava přidala, otočila zápas ve svůj prospěch – herně i výsledkově. Jestřábi ještě krátce před koncem snížili, konečné slovo ale měl domácí kapitán Skořepa. Prostějov tak nakonec prohrál 2:4.

Zápas přitom začal pro Prostějov skvěle. Už ve druhé minutě rozehrál Švec na Tomáše Jáchyma, který se v přečíslení nemýlil. Jestřábi byli zprvu aktivnější. A v 10. minutě mohl Prostějov využít přesilovku. Jenže se nedokázal prosadit. Jihlava si ji poté sama vyzkoušela. Jenže zůstala bez využití. V 15. minutě si Bláha musel dávat ne na puk, ale na branku, která mu málem přistála na zádech. Hru hodně srážely nepřesnosti, často se pískaly ofsajdy a zakázaná uvolnění. Krátce před sirénou už ale Jihlava vyrovnala. Jiránek šel nejprve sám na bránu. Nedal, z protiakce se pak individuálně prosadil Čachotský a srovnal.

Hned na úvod druhé třetiny byla nebezpečná dorážka Zadražila. Prostějov odpověděl taky dorážkou, ani Havlík se však neprosadil. Prostějov měl o něco více ze hry. A v půlce zápasu Jestřábi potočili obranou Jihlavy. Na závěr pohledné akce byla střela Husáka, Wolf byl pozorný. Konec třetiny naopak patřil Jihlavě. Ve 37. minutě se nejprve Brož proháčkoval do zakončení. Nedal, jenže tlak Dukly rostl. A nakonec se jí povedlo využít přesilovku. Seman si sjel před bránu a tečoval nahození od modré čáry – 2:1. Do konce třetiny už Dukla Jestřáby do ničeho nepustila.

Už zkraje poslední periody bylo vidět, že chtějí Prostějované se skóre něco udělat. Jiránek si ve 41. minutě sjel až do brány, Wolf se ale překonat nenechal. Na Jiránka navázal Beránek. Jenže ve 45. minutě ztratili Jestřábi puk a z přečíslení se trefil Jakub Illéš. Jestřábi se snažili vyrovnat, Jihlava však dobře bránila. V přesilovce Jestřábů nicméně měl dobrou šanci po nahrávce Rudovského Mrázek, minul. Jestřábi sahali po snížení, to se ale konalo až v 58. minutě: po souboji u mantinelu propadl puk na modrou, přebral jej Havlík a následně golfem nedal Wolfovi šanci. Poslední slovo však měla Jihlava. S pukem se na útočnou modrou Skořepa a rozhodl. Bilance v sezóně tak ve vzájemných zápasech zní 2:1 na vítězství pro Jihlavu.