Hotovo, dobojováno. Hokejová mládež se v letošním roce po dvou letech útrap také dočkala kompletní sezóny. Po jejím skončení ještě následovaly turnaje, které si vyzkoušely všechny kategorie na domácím i hostujícím ledě.

Nyní už ale nastává čas na zaslouženou pauzu jak pro hráče, tak trenéry a s ním také čas bilancovat. V prvním díle jsme se tak podívali souhrnně na všechny celky od mladších žáků po juniorku, které měly své soutěže tabulkově. Tímto úvodním souhrnem jsme ale zdaleka neskončili. V tom dnešním jsme vyzpovídali předsedkyni klubu a podrobněji se zaměřili na dvě nejstarší kategorie: juniorku a dorost. V nadcházejícím díle nás čekají žákovské kategorie a sérii zakončí nejmladší hokejové naděje. Nyní se s chutí začtěte do druhého dílu ohlédnutí za mládežnickou hokejovou sezónou 2021/2022, které pro vás připravil PROSTĚJOVSKÝ Večerník, exkluzivní mediální partner SK Prostějov 1913.

 

Druhé ohlédnutí za sezonou v podání mládežnického hokejového klubu SK 1913 Prostějov najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 9. května