Hokejoví Jestřábi už mají na dohled začátek přípravných zápasů. Tým je už téměř kompletní, na zkoušce je přitom ještě deset hráčů. Navíc se v zákulisí hovoří o dvou velkých posilách, které se ke klubu mohou, ale nemusí připojit. Večerník získal koncem uplynulého týdne exkluzivní informace o možném zapojení útočníka Richarda Jarůška z Litvínova a důrazného obránce Davida Šticha z Českých Budějovic! „S oběma hráči je šéf klubu pan Luňák domluven, že pokud nebudou mít angažmá v extralize nebo v zahraničí, půjdou do Prostějova.

Má se to rozseknout do poloviny srpna,“ řekl nám jeden z insiderů v hokejovém prostředí. „Asi tamní šéf rozbil pokladničku,“ usmál se. Trenér prostějovského týmu Aleš Totter ovšem na přímou otázku Večerníku odvětil, že se tyto spekulaci nezakládají na pravdě. „Jeden z těchto hráčů je již domluvený jinde., přičemž druhý se rozhoduje mezi setrváním v České republice a zahraničím,“ uvedl doslova.

No, uvidíme. V minulosti už se několikrát stalo, že vedením LHK vyvrácená jména do Prostějova přišla. Naposledy například Pavelka, Burian, Ostřížek, Vlach či návrat Venkrbce, o nichž jsme informovali daleko dříve, než je klub byl ochoten na své soupisce potvrdit.

A se Štichem a Jarůškem by se Jestřábi zařadili už natvrdo mezi hlavní favority nového ročníku Chance ligy! Povede se jejich příchod?