Oficiální termíny mládežnických soutěží jsou pro letošní kalendářní rok u konce a kolotoč zápasů znovu odstartuje v lednu. Na volnější období bez soutěžních zápasů se už mohou těšit junioři, deváťáci, starší žáci i šesťáci. Naopak dorost čeká v tomto týdnu ještě dohrávka, kterou absolvuje na půdě soupeře.

Prostor mezi svátky si pak mladší kategorie zpestří turnaji. Jeden z nich absolvují i na domácí půdě a scházet nebude ani přátelský duel.

Junioři byli posledním týmem, který se na domácím zimním stadionu představil v rámci soutěžního zápasu v letošním roce. Úspěšnou tečku, na rozdíl od před nimi nastupujících dorostenců a starších žáků, ale neudělali. Se staršími žáky je ale spojuje fakt, že v roce 2022 už mají splněno. Dorost ještě čeká čtvrteční dohrávka na půdě Kroměříže. Deváťáci mají volno ještě delší. Tento týden už neabsolvovali žádný zápas a nadcházející přijde na řadu až 11. ledna. Mladší žáci obou ročníků už mají soutěžní zápasy také za sebou. Na ty mladší z páté třídy ale ještě před Vánoci čeká přátelský duel proti Kometě Brno, který odehrají ve čtvrtek na její půdě.

Období mezi svátky pak žákovským kategoriím zpestří ještě tradiční turnaje. Starší žáci zavítají ve čtvrtek 29. listopadu do Valašského Meziříčí, kde změří síly s domácím výběrem, Novým Jičínem a polským klubem Sosnowiec. Šesťáci zavítají už 27. prosince do Rožnova pod Radhoštěm, kde na ně kromě Černých vlků bude čekat i Chrudim a slovenský soupeř z Trnavy.

Kdo by chtěl podpořit hokejisty osobně, bude mít možnost v pátek 30. prosince, kdy proběhne vánoční turnaj na zimním stadionu v Prostějově pro žáky 5. tříd. Domácí se zde utkají s Novým Jičínem, Vsetínem a brněnskými Válečníky. Turnaj začne zápasem v 10.45 a plánovaný konec je až před polednem.