Parádní období aktuálně prožívá stále teprve dvaadvacetiletý útočník Kryštof Ouřada. Hráč, který vyrůstal hokejově v Chomutově a Kadani, nyní prožívá zatím nejlepší sezónu ve své kariéře. A zároveň nejlepší období v ní, podařilo se mu totiž dát hattrick ve dvou po sobě jdoucích zápasech.

Kolín na přelomu minulého a předminulého týdne zazářil. Nejprve dokázal porazit Litoměřice 5:2. Hned poté také Třebíč – 6:5. V obou případech byl nejvýraznější postavou zápasu Kryštof Ouřada. V obou totiž nastřílel hattrick. S Litoměřicemi si připsal čistý hattrick včetně vítězného gólu. S Třebíčí se sice o čistý hattrick nejednalo, nicméně dva góly ze základní hrací doby vylepšil ještě o proměněný rozhodující nájezd.

Aktuálně hraje křídelník druhou sezónu za Kolín. V té předešlé stihl 19 zápasů a k nim 5 bodů. Aktuálně je na tom výrazně lépe a útočí už na 30 kanadských bodů – jeho maximem dosud bylo 8 bodů ze sezóny 2019/2020. Tu shodou okolností odehrál v Prostějově. Nyní už patří k oporám týmu. V jednom utkání už si stihl i zahrát extraligu za Hradec Králové.