Na ledě, kde se ještě před nedávnem sváděly tuhé boje ve čtvrtfinále hokejové extraligy, se v sobotu představili i hráči hokejového klubu SK 1913. Mládežníci ročníku 2015 se pod vedení trenérů Patrika Lišky a Jaroslava Ondrouška účastnili zdejšího turnaje a nevedli si vůbec zle.

Oba celky si domů nakonec odvezly stříbrné medaile, a tak si ani po cestě domů nemusely nic závidět. Kromě zajímavých zápasů na ně taky čekal doprovodný program a v průběhu dne všechny mladé hokejisty podporovali i maskoti hokejové Komety.

Jediným přemožitelem se jim stala domácí Kometa, se kterou to byl ale velký boj. „Dostali jsme i velkou pochvalu od jejich vedení, že jsme byli jedním z mála celků, který s nimi v letošním ročníku dokázal držet krok a všechny za to musím pochválit. Celkově i atmosféra na stadionu Komety byla skvělá a myslím si, že jsme si to všichni užili. Doufám, že to hráči vezmou jako skvělou motivaci do další práce,“ prozradili trenéři SK 1913.

Velmi spokojení byli i rodiče, kteří chválili práci všech trenérů, jenž se u nejmladších hráčů objevují. „Je vidět, že dělají velké pokroky díky dobře vedeným tréninkům a stačí i na ty největší kluby u nás, což je pro budoucnost skvělé. V Brně si to celkově všichni moc užili. Mladí koukali, když se mohli podívat i na kostce nad ledem a do toho jim hrála hudba z reproduktorů. Chvíli byli sice dost vyjevení, ale pak si to všichni užívali,“ prozradil jeden z tatínků.

 

Zpravodajství z hokejových turnajů mládežnických turnajů SK 1913 jste mohli najít v tištěném vydánáí PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 17. dubna. Stále v prodeji je přímo v redakci"