Prvoligová sezóna je pro prostějovské Jestřáby již nějaký ten den minulostí a blíží se doba, kdy končí smlouvy. Už teď je jisté, že udržet stávající tým pro příští sezónu se LHK nepodaří. Jak dosud klub potvrdil, z hanáckého celku odchází více než jedna celá pětka hráčů, kteří míří k prvoligové konkurenci.

Připravili jsme si proto pro vás přehled toho, kdo všechno jestřábí letku opouští a zjistili i transfery, o nichž se v kuloárech hovoří, ale potvrzeny ještě nebyly. Stejně jako přehled těch, kteří ze zatím zůstávajících hráčů by měli být klíčovými členy týmu. „Nebudeme zatím nic prozrazovat, nejdříve až po prvním květnu, kdy začíná přestupní termín. Nebylo by to ani úplně fér k hráčům,“ odmítl komentovat změny v kádru Jiří Vykoukal, sportovní manažer LHK Jestřábi Prostějov.

Branka: Bláha zůstává, kdo dál?

Brankoviště bylo v uplynulé sezóně jasnou záležitostí Ondřeje Bláhy. „Blažena“ přišel do Prostějova ze Vsetína, kde se mu tolik nedařilo. I na Hané si zprvu zvykal, postupně se ale dostal do velice dobré formy. A nebýt horší hry Jestřábů směrem dozadu, patřil by i čísly mezi nejlepší v soutěži.