Sestava Jestřábů dostává stále konkrétnější obrysy. Po dlouhém mlčení klubu o soupisce na příští sezónu nyní Jestřábi uveřejňují každou chvíli nové posily. Ty nejčerstvější, o kterých klub promluvil dnes, jsou tři: Šimon Jelínek, Jakub Babka a Jan Štefka.

Ve všech případech jde přitom o zajímavé přírůstky. Nejmladší z tria, Šimon Jelínek, je odchovanec Kladna. A taky v něm se v osmnácti letech dočkal prvních startů v extralize, zahrál si i s Jaromírem Jágrem, a to taky v jednom útoku. Nyní dvacetiletý mladík působil v Kladně i loni, stihl ale jen 16 zápasů (1+4). V play-off ale nastupoval pravidelně. O čtyři roky starší Jan Štefka má zase zkušenosti ze zámoří: působil zde v univerzitních týmech. Před minulou sezónou se ale odchovanec Olomouce do Česka vrátil a hrál za Přerov. V sedmnácti zápasech přispěl 9 body (5+4). Je zajímavé, že zatímco v zámoří atakoval (a taky pokořil) hranici 100 trestných minut na sezónu, tentokrát platil za slušňáka – obdržel jich pouze dvanáct.

Nejzkušenějším z tria je Jakub Babka. Osmadvacetiletý hráč, kromě jedné sezóny v Německu a krátké štaci v Žilině, hrál vždy v České republice. Nejvíce pak za českobudějovický Motor, jehož je taky odchovancem. Právě v Českých Budějovicích zažil nejpovedenější roky. Minulá sezóna ve Vsetíně se mu ale moc nepovedla. A podobně jako třeba Jan Kloz a Jan Rudovský se bude nyní snažit, aby si dojem z podprůměrného ročníku napravil.