Přehled přípravných zápasů sestavil v minulých dnech server www.hokej.cz. A to u všech týmů Chance ligy. V mnoha ohledech je to zajímavý pohled na výběr týmů. Zatímco některé zůstaly ohledně výběru svých soupeřů při zemi, jiné se rozmáchly.


Do druhé skupiny patří například Poruba. Tu čeká řada zajímavých utkání, a to včetně soupeřů, jako jsou Zvolen a Jastrzebie. Tedy zástupci nejvyšší slovenské a polské soutěže. Kolín zase odehraje dva zápasy s rakouskými celky, konkrétně s Grazem a Salzburgem. Celkově s jedenácti zápasy patří k týmům, které toho odehrají v přípravě nejvíce.
Naproti tomu se jiné kluby drží při zemi a daleko cestovat nebudou. Polovina týmů mezi soupeři nemá žádného ze zahraničí. Některé ale pomalu ani nepřekročí hranice regionu. Například Ústí nad Labem pojalo přípravu vyloženě lokálně, utká se s Mostem, Vrchlabím, Benátky nad Jizerou a Litoměřicemi. A podobné je to u taktéž severočeské Kadaně. Zde ale překvapí výběr i z jiného hlediska, a sice proto, že ve výběru figuruje jediný prvoligový tým Sokolov. Všechny další celky působí o patro níže.