Jestřábi mají před sebou další domácí zápas, který sehrají nadcházející sobotu 2. října od 18.00 hodin proti Kolínu. Kozlové ze středních Čech hrají v Chance lize druhou sezónu v řadě, a i když zatím nijak nezáří, jedná se o nebezpečného soupeře, který umí trknout.

 

Kolín má za sebou zatím ne zcela vydařený vstup do soutěže, když v prvních třech zápasech nasbíral jen jeden bod za prohru s Vrchlabím v prodloužení. Ostatně ani v dalších zápasech se Středočeši kdovíjak nevytáhli. Pravdou ovšem je, že Kozlové nepatří k týmům, od nichž by se čekaly velké výsledky nebo atak špičky tabulky. Jejich hlavním účelem je být spolehlivou zálohou partnerského týmu Mountfield HK a rozehrávat hráče pro extraligu. A zatím tedy tým nepřekročil svůj stín, který tvoří mimo jiné 16. místo z uplynulého ročníku.

Před sezónou klub proměnil svou soupisku jen lehce. Největší ztráty zaznamenal v odchodech Jakuba Husy (Poruba) a Jana Stehlíka (Kobra Praha), do kabiny naopak zamířili například zkušený bek Václav Čížek nebo produktivní obránce Ondřej Kachyňa, který předtím hájil barvy Havířova. A velkou posilou se před pár dny stal exčeskobudějovický brankář Strmeň. V dalších případech klub spoléhá na výpomoc hrálovehradeckého Mountfieldu.

Přidají Jestřábi třetí výhru ve vzájemných zápasech v řadě?