Ligový ročník 2021/2022 je v plném proudu. Týmy už se stihly sehrát a jdou od zápasu k zápasu. Jak si junioři, dorost, starší a mladší žáci SK Prostějov 1913 vedli a co je hlavně v nadcházejícím týdnu čeká?

 

Prostějovští junioři absolvovali v minulém týdnu dva zápasy, ale ani jeden svěřencům trenéra Janečka nevyšel. V pátek padli v Třebíči 1:6 a v neděli prohráli v Kroměříži 3:4 po samostatných nájezdech. V tomto týdnu čeká juniorku jediné utkání, a sice v sobotu 16. října na domácím ledě s Uherským Ostrohem.

Dorost má za sebou také dvě utkání, oproti juniorům ale slavil. V sobotu porazil Rožnov pod Radhoštěm 8:0 a v neděli Kroměříž 6:0. V následujících dnech dorost žádný zápas nečeká. Starší žáci měli na programu v uplynulém týdnu jediný zápas. V neděli smetli Krnov vysokou výhrou 19:1! Teď mají před sebou domácí utkání v sobotu 16. října s Uničovem a v neděli 17. října s Novým Jičínem.

Zajímavý zápas měli mladší žáci A a B, kteří v neděli nastoupili proti sobě. Toto derby vyhrálo áčko v poměru 6:3. Teď budou mít mladší žáci A opět stejný program a soupeře jako starší žáci, takže v sobotu Uničov a v neděli Nový Jičín. Mladší žáci B přivítají v sobotu na prostějovském ledě Rožnov pod Radhoštěm a v neděli je čeká zápas v Uničově.