Hanáky čeká těžký třízápasový týden, ve kterém se střetnou hned s dvěma soupeři, kteří jsou v prvoligové tabulce před nimi. V pondělí na domácím ledě přivítají od 18:00 hodin druhé Litoměřice.

 

Jestřábi za sebou mají smolné středeční hanácké derby a sobotní parádní zápas ve Vrchlabí, kterým si udrželi venkovní neporazitelnost. Se ziskem tří bodů ze dvou utkání se Prostějov opět posunul na třetí příčku tabulky Chance ligy. V posledních zápasech byl hodně vidět kapitán Martin Novák, který v Podkrkonoší zaznamenal hattrick. V produktivitě mají 19 bodů dva útočníci Petr Mrázek (7+12) a Jan Kloz (6+13). 15 bodů pak mají Matrin Novák (6+9) a Tomáš Jáchym (4+11). V obraně Jestřábů kraluje s 12 body Jiří Klimíček (3+9). Celý tým drží svými výbornými výkony gólman Ondřej Bláha s 91,76% úspěšností.

V předminulém kole zajížděli Litoměřice ke šlágru kola do Třebíče, kde se střetl první s druhým. Stadion si nechal Třebíč odskočit už na 5:1 a i přes povedený finiš zápasu odjel domů bez bodu. V sobotním zápase zavítal do Kalich arény sokolovský Baník a loupil. Sokolov je prvním týmem, který Litoměřice dokázal porazit na domácím ledě, když slavil výhru 5:4. Litoměřice i tak zůstávají na druhém místě prvoligové tabulky s náskokem 4 bodů na třetí Jestřáby. V brance Litoměřic má neotřesitelnou pozici Tomáš Král, který odchytal dvanáct zápasů s úspěšností zákroků 91,69%. Jen jednou se do branky dostal David Čermák. Mezi obránci vyčnívá Jan Holý, který navazuje na své výkony z minulé sezóny a má na svém kontě 7 přihrávek na gól, což z něj dělá nejproduktivnějšího beka Stadionu. Jan Výtisk potvrzuje roli lídra celého týmu a vládne statistice +/- s +13. Mezi útočníky září Fin Riku Sihvonen, který dokázal vstřelit už deset branek a další tři pro spoluhráče připravil. Stejný počet bodů mají i Lukáš Válek (5+8) a Roman Přikryl (3+10). Nejtrestanějším hráčem kališníků je Jan Výtisk, který už posbíral 45 trestných minut.