Také dnes přinášíme krátké shrnutí uplynulého týdne prostějovské mládeže – a že se SK 1913, až na výjimky, vedlo opravdu dobře. Dále se pak dozvíte, co prostějovské juniory, dorostence, starší a mladší žáky čeká během svátečního týdne. Zapište si termíny do kalendáře a přijde fandit!

Junioři pod vedením trenérů Janečka a Miškovkého nezvládli ani jeden ze svých zápasů. V pátek prohráli 2:6 na ledě Břeclavi a v neděli v podvečer padli na domácím stadionu, prohráli se Znojmem 3:6. To další týmy SK Prostějov 1913 sbíraly úspěchy. Dorost měl na programu dvě domácí utkání, v sobotu porazil Uherské Hradiště 3:1 a v neděli přidal výhru 4:2 nad Zlínem, prvním celkem tabulky. Starší a mladší žáci A odehráli v uplynulém týdnu jediné utkání. Jejich soupeřem byl Hokejový klub Opava, na jehož led se vydali v sobotu. Starší žáci vyhráli 9:4 a mladší žáci A zaznamenali vysoké vítězství 20:4. No a nedělní utkání mladších žáků B s Olomoucí bylo odloženo.

Juniorka svoji reputaci v tomto týdnu nenapraví, jelikož tým žádný zápas nečeká. To dorost má na programu hned 3 utkání. Ve středu 27. října se od 11:15 doma střetnou s HC Bobři Valašské Meziříčí, ve čtvrtek 28. října míří na led HK Kroměříž a v sobotu odpoledne změří síly s HC SPARTAK Uherský Brod ve venkovním zápase. Starší žáky čekají také 3 utkání, 2 doma a 1 venku. V den státního svátku je od 17:45 čeká dohrávka 1. kola s HC Slezan Opava, v sobotu opět na domácím ledě přivítají mužstvo HC Černí vlci od 14:15. V neděli 31. října jedou na led HC Studénka. I kategorii mladší žáky A čeká třízápasový týden. V utkáních ve čtvrtek a v sobotu se střetnou se stejnými soupeři jako jejich starší kolegové. Proti Opavě nastoupí 28. října doma od 15:45 a proti HC Černí vlci pak sehrají zápas v sobotu od 12:15. Ještě předtím ale v pátek 29. října nastoupí od 13:30 na ledě Černých vlků. Mladší žáci B nastoupí pouze ke dvěma zápasům. V sobotu se vydají na led Nového Jičína a v neděli doma poměří síly s rivalem z Přerova.