Juniorce se zatím nedaří podle představ. Ze 17 zápasů získala 20 bodů, které jí zařídily 4. příčku jedenácté skupiny. Jak si vedou v Regionální lize juniorů její soupeři?

Dohromady hraje Regionální ligu juniorů 65 týmů, které jsou na začátku územně rozděleny do dvanácti skupin po pěti či šesti. Hráči prostějovského SK 1913 jsou v 11. skupině. V ní je společně s SK dalších pět týmů. SK Horácká Slavia Třebíč, HC Lvi Břeclav, HK Kroměříž, HC Orli Znojmo a HOKEJ Uherský Ostroh. Ve skupinách se celky utkají čtyřkolově každý s každým a kromě toho také jednokolově s týmem spárované skupiny. Spárovaná skupina je skupina 12. a tu hrají HC Frýdek-Místek, Hokejový klub Opava, HC Bobři Valašské Meziříčí, HC Černí vlci a HK Nový Jičín.

Suverénním lídrem 11. skupiny je Třebíč. Ta má ze 17 ligových zápasů na svém kontě 46 bodů a její skóre je ohromujících 97:17. Druhá je Břeclav, která má z 18 utkání 41 bodů. Břeclavští ukazovali svoji jasnou sílu v sobotním utkání proti prostějovské juniorce. Na opačném místě tabulky je Hokej Uherský Ostroh, který zatím posbíral jen 16 bodů. Základní část Regionální ligy se blíží ke svému konci. Každý bude mít 22 až 25 zápasů na to, aby ve své skupině vybojoval první či druhou příčku. Pouze tato mužstva totiž postoupí do nadstavbové fáze. Zbytek půjde do souběžných skupin o umístění.