V uplynulém týdnu sehrály ligové zápasy jen juniorka s dorostem. Výsledky jejich utkání byly 50 na 50. To starší a obě mužstva mladších žáků odpočívaly. V dalším týdnu totiž žákům startuje nadstavbová část jejich soutěží!

Juniory, kteří v jediném zápase minulého týdne schytali debakl s Břeclaví 0:6, čeká v následujících dnech náročný „anglický" týden. Ten započnou ve středu 15. prosince od 17:45 hodin na domácím ledě proti Valašskému Meziříčí. V pátek 17. prosince je pak čeká výjezd do Znojma, kde se střetnou s tamějšími Orly od 17:15 hodin. No a poslední utkání mají na programu v neděli 19. prosince, kdy od 15:15 hrají na ledě vedoucího týmu tabulky – SK Horácká Slavia Třebíč.

Druhým prostějovským mládežnickým týmem, který v minulém týdnu odehrál soutěžní utkání, je dorost. Svěřenci trenéra Půčka se v nadstavbové části vydali v sobotu do Uherského Hradiště. S posledním celkem tabulky předvedli dobrý výkon a brali tři body po výhře 6:2. V rámci 8. kola části, kde se hraje o postup, vyráží dorost v sobotu 18. prosince do Orlové, kde bude od 11:00 hodin bojovat o další body.

Jak už bylo řečeno v úvodu, starší ani mladší žáci v minulých sedmi dnech neměli žádné ligové utkání. V těchto nižších kategoriích se dohrávaly odložené zápasy a čekalo se na výsledné umístění. V tomto týdnu jim startuje další část letošního ročníku – o umístění skupin 25–26. Starší žáci nastoupí v sobotu od 18:00 hodin na domácím ledě proti týmu ze Studénky. Mladší žáky A a B čeká bratrský souboj, jelikož se střetnou hned v prvním kole nadstavbové části. Tento zajímavý zápas se odehraje v sobotu 18. prosince od 16:00 hodin. Kdo si zapíše první body?

A co mají na programu ty nejmenší kategorie v těchto dnech? Pátá třída sehraje taktéž tuto sobotu 18. prosince od 13:45 na domácím ledě hanácké derby s HC Zubr Přerov. Čtvrtá třída vyráží v sobotu odehrát zápasy do Olomouce s jejich A a B týmem. No a třeťáky čeká v neděli turnaj.