Tohle 1. hokejová liga ještě nezažila. Zatímco během minulé sezóny byla rovnou přerušená, v té letošní se tak ještě nestalo. Výsledek byl ale dost podobný. Určitě při pohledu na program Chance ligy v pondělí, ve středu a v sobotu.

Původně se totiž měly odehrát minulý týden dvě desítky zápasů. Jenže už před pondělními zápasy ve velkém odpadaly týmy, které putovaly do karantény. Z původně plánovaných mačů tak hrál jen Prostějov s Havířovem a Kolín se Slavií. Středa pak byla ještě divočejší, ze šesti plánovaných utkání se neodehrálo ani jedno. A sobota nabídla jen jeden zápas.

Utkání, která nebyla odehrána z důvodu karantén a marodky, byla přesunuta vesměs na začátek února. Jestřáby tak čeká přímo zápasová smršť. Mezi 29. lednem a 8. únorem odehrají hned pět zápasů v rozmezí jedenácti dnů. Utkání tak budou Prostějovu naskakovat v tempu NHL. Dva zápasy po sobě pak svěřence Aleše Tottera čekají taky koncem února, kdy v úterý vyzvou venku Benátky nad Jizerou a při návratu na Hanou se hned druhý den střetnou taky s Vrchlabím.