Vinou pandemie spatřil letošní ročník Metle Cupu světlo světa teprve před měsícem. Už na tento víkend je však naplánován druhý ročník žákovské varianty. Líté boje mládežnických mužstev započnou desátou hodinou dopolední a pokračovat budou do pozdního odpoledne.

 

Na účastníky čekají dvě skupiny a následné klasické play-off. Loni turnaj opanovali hráči 1.SK Prostějov před Určicemi, kdo se bude radovat letos, na to se můžete přijít podívat na vlastní oči do sportovního areálu Otaslavic, kde kromě kvalitního fotbalu nebude chybět hudba a bohaté občerstvení pro všechny fanoušky.

Zatím není jisté, zda se organizátorům podaří kapacita zcela naplnit. Dvě místa jsou totiž stále neobsazená. „Poslední místo jsme měli rezervováno, bohužel se družstvo nakonec omluvilo. Jedna omluvenka přišla také od dalšího plánovaného účastníka. Chvíli tak plno bylo, nyní však zase dvě místa máme, takže v případě zájmu nás stačí kontaktovat,“ prozradil sekretář klubu a jeden z organizátorů Pavel Skalický.

Přípravy na první turnaj už jsou v plném proudu, ani nenaplněná kapacita turnaj neovlivní. „Máme relativně vše připraveno. Stejně jako v loňském roce se mohou hráči i fanoušci těšit na ruličkovou tombolu, kde bude řada hodnotných cen, převážně sportovních. Dále nebude chybět bohaté občerstvení zastoupené nealko- a alkoholickými nápoji, ale i a řadou dobrot z udírny a grilu. Pouze hřiště budeme chystat až v pátek, aby bylo v perfektním stavu,“ doplnil Skalický.