V luxusním bavoráku bude vyjíždět na další turnaje Jiří Lehečka, nejlepší český tenista současnosti a hráč TK Agrofert Prostějov. K dispozici totiž od šéfa klubu dostal v úterý po poledni vůz, který odpovídá jeho aktuálnímu postavení na světovém žebříčku ATP. A Večerník byl přímo u toho!

„Snažím se, jak to jen jde. Už na konci loňského roku jsem hrál dobře, podařilo se mi na to navázat. Je to hodně náročné, ale zatím se to daří. Snad to tak bude pokračovat i v dalších týdnech, s celým týmem pro to děláme maximum,“ uvedl Lehečka těsně předtím, než si nové auto vyzkoušel.

Klíčky od vozu převzal Lehečka od svého manažera a již zmíněného Miroslava Černoška. „Jirka se dostal do širší světové špičky. Letos jsem přímo viděl jeho výkony v Dubaji a Monaku, letí mu to. K výborným výkonům patří i výborné auto. Když se snaží Jirka, musím se snažit také já,“ prohlásil při předávání limuzíny BMW šéf prostějovského tenisu Miroslav Černošek. „Poděkování patří majiteli CarTec Group Karlu Kadlecovi, který nám dlouhodobě pomáhá, půjčuje nám auta na Zlatou tretru i tenisové turnaje a Jirku vybavil. Věřím, že to na kurtech půjde ještě lépe, věř, že CarTec má ještě lepší auta,“ dodal s úsměvem k české tenisové jedničce Černošek.

S autorizovaným dealerem značky BMW mají prostějovští tenisté bohaté zkušenosti. V minulosti měly špičkové vozy k dispozici i jiné velké klubové hvězdy včetně Tomáše Berdycha, který v posledních týdnech spolupracuje právě s Lehečkou.

„Je pro nás ctí, že můžeme tímto způsobem podpořit Jiřího Lehečku v jeho úspěšné kariéře. Přejeme mnoho dalších úspěchů na tenisových kurtech,“ uvedl Karel Kadlec, majitel a předseda představenstva CarTec Group, autorizovaného dealera značky BMW.

 

 

Exkluzivní rozhovor s Jiřím Lehečkou čtěte v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v úterý 9. května