Jak už Večerník informoval, celý uplynulý ročník Hanácké volejbalové ligy smíšených družstev 2020/21 padl za oběť hygienickým opatřením proti šíření koronaviru a s tím spojeným zákazům neprofesionálního sportování. Alespoň jeden turnaj na závěr zrušené sezóny však vedení soutěže – dlouhodobě hrané v Prostějově – přece jen zorganizuje. Uskuteční se pod názvem O POHÁR HVL aneb umíme to ještě? A to v sobotu 12. června od 8.00 hodin ve venkovním areálu U Rockyho v prostějovské Krasické ulici vedle aquaparku.

„Rozhodli jsme se uspořádat rekonvalescentní turnaj. Těšíme se na vás na všechny, už to bylo fakt dlouhé bez volejbalu a bez party! Přihlášky posílejte prosím co nejdříve,“ informovala na facebookovém profilu SK HVL Prostějov jedna z šéfek soutěže Jana Dosedělová.

Zájemci o účast se mohou hlásit až do 10. června prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., startovné činí 800 korun za celý tým a bude splatné při prezenci před začátkem klání. „Akce proběhne podle aktuálně platných epidemických opatření,“ ujistila Dosedělová.

V průběhu minulého týdne to vypadalo, že by počet zúčastněných kolektivů mohl dosáhnout i dvouciferného čísla.

Jak vše reálně dopadne? O tom budeme ve Večerníku referovat podrobnou reportáží.