Je možné, aby časně ráno někdo nadýchal skoro dvě promile alkoholu? U čtyřiadvacetileté slečny z Prostějova zřejmě žádný problém... Jenže opilost se mladé ženě ve čtvrtek šeredně vymstila. Při přecházení silnice v Plumlovské ulici vběhla přímo pod auto a to jí přejelo nohu!

Ve čtvrtek 3. února brzy ráno nedbala příliš na svoji osobní bezpečnost čtyřiadvacetiletá mladá žena, která přecházela Plumlovskou ulici v Prostějově. „Šla od obchodního centra Haná ve směru k Penny Marketu. Při chůzi nebyla zrovna pozorná a nepřesvědčila se, zda může bezpečně přejít silnici. Následně tak vstoupila přímo do dráhy přijíždějícímu vozidlu Hyundai,“ popsala nepříjemnou událost Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Opilost a neopatrnost v jednom se mladé dámě vzápětí vymstily. „Došlo ke kolizi a vozidlo přejelo nohu chodkyně zadním kolem. Po úrazu bylo zřejmé, že za její nepozorností z velké části stojí alkohol. Dechovou zkouškou jí totiž bylo naměřeno 1,97 promile. Po nehodě skončila slečna v prostějovské nemocnici na ošetření,“ potvrdila mluvčí krajské policie s tím, že hmotná škoda nebyla způsobena a nehoda je nadále v šetření.