Prasák jeden! Policie má spadeno na muže středního věku, který si svoje sexuální choutky ukájel ve vlaku z Nezamyslic do Přerova. Na jednu z cestujících vytáhl svůj úd a začal se před ní uspokojovat. Úchyl dámu obtěžoval i po vystoupení z vlaku. Ta si ho natočila na mobil a i díky tomu znají policisté jeho podobu. Strážci zákona se nyní i prostřednictvím Večerníku snaží hříšníka vypátrat.

 

K sexuálnímu incidentu došlo předminulou sobotu 5. března. Od tohoto data policisté přerovského obvodního oddělení šetří případ neznámého pachatele, který se pohlavně ukájel při jízdě vlakem na trase z Nezamyslic do Přerova. „Obnaženým pohlavním orgánem a vyzývavým pohledem se snažil upoutat pozornost poškozené cestující v době od 18.50 do 19.00 hodin, což se mu taky podařilo. Ženu tím značně pohoršil,“ popsala inkriminovaný okamžik Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Vyšetřovatelé disponují nejen videozáznamem z mobilního telefonu ženy, kterou úchylák obtěžoval. 

„V souvislosti se šetřením případu jsme zajistili i kamerové záznamy z podchodu vlakového nádraží v Přerově, na nichž je zachycen muž komunikující s poškozenou. Mohly by nám pomoci s objasněním případu. Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se se žádostí o pomoc na veřejnost. Prosíme o sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho ztotožnění na bezplatnou linku 158 nebo na telefon 974 778 651 případně 974 778 688,“ apeluje na veřejnost mluvčí krajské policie s dodatkem, že policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví.