Aktuální rekonstrukce dálniční estakády je v plném proudu, a když se něco dělá, tak většinou létají třísky. V případě středeční dopravní nehody však tentokrát létal přímo beton! Právě jeho kousek spadl z estakády na auto, jehož řidička projížděla pod nadjezdem...

Minulou středu 20. dubna ráno jela řidička s osobním vozidlem v Prostějově po Vrahovické ulici. A měla bohužel pořádný kus smůly. Ale také štěstí v neštěstí... „Při projíždění pod estakádou jí na přední část vozidla spadl kousek betonu, který se dostal přes dřevěnou zábranu chránící estakádu při probíhajících stavebních pracích v její v horní části. Při tomto došlo k poškození vozidla a vznikla na něm předběžná škoda za patnáct tisíc korun,“ informovala Miluše Zajícová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Policisté na místě jednali také se zástupci firmy provádějící rekonstrukci estakády. „Přivolán byl stavbyvedoucí, který se ihned postaral o zabezpečení stavby, zjednal okamžitou nápravu a postaral se úklid komunikace,“ uvedla mluvčí krajské policie s tím, že událost je nadále v šetření.