Tomu se člověk zdráhá uvěřit. Přesto je to tak. Velkou pozornost vzbudil předminulou sobotu zásah pěti policejních aut v okolí občerstvení Na Rybníčku ve Vrahovicích.

Večerník se proto v této souvislosti obrátil na policii. A z poskytnutých informací tentokrát opravdu mrazí. Nechybělo totiž mnoho a zcela opilá žena zabila své miminko! Nejhorší na celé věci je, že její jednání bylo zřejmě úmyslné...

Předminulou sobotu 13. srpna vpodvečer vyšla zcela opilá žena i s golfovým kočárkem a batoletem z občerstvení v Říční ulici. Jak později zjistili policisté, v krvi měla v tu chvíli 2,3 promile alkoholu.

„Následně úmyslně narazila kočárkem do stojícího vozidla a poté nečekaně vybočila od krajnice a najela kočárkem před projíždějící vozidlo BMW. Díky pozornosti řidiče, který včas zareagoval, strhl řízení a zabrzdil, nedošlo ke kontaktu kočárku s vozidlem a zranění dítěte,“ popsal událost Libor Hejtman, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje s tím, že dítě bylo následně předáno do péče rodinných příslušníků. „V současné době policie případ prověřuje pro trestný čin těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Nikdo prozatím nebyl obviněn,“ dodal Hejtman.

Na otázku Večerníku, zda byla žena předána do péče psychiatrů, již mluvčí neodpověděl. „S ohledem na věk poškozeného nebudeme k případu poskytovat bližší informace.“