Zastupitelstvo bude na záříjovém jednání rozhodovat o jednom z několika projektů participativního rozpočtu 2021.Předmětem zakázky je zřízení dalšího workoutového hřiště se sestavou cvičebních prvků včetně vybudování dopadové plochy.

„Nové hřiště bude vybudováno v místě volné plochy a bude rozděleno na dvě části, větší o rozloze 64 m2 a menší o výměře 32 m2. Na větším hřišti bude osazena nová workoutová sestava, na menším budou umístěny tři posilovací stroje. Dopadová plocha bude tvořena litou pryží. Plocha hřiště bude ohraničena betonovými obrubníky usazenými do betonového lože. Hřiště bude doplněno informační cedulí s provozním řádem hřiště,“ popsal budoucnost náměstek primátora pro stavební rozvoj a investice Jiří Rozehnal (ANO 2011).

Odbor rozvoje a investic zadal prostřednictvím oddělení veřejných zakázek výběrové řízení na zhotovitele této veřejné zakázky. Nejvýhodnější nabídku podala společnost Fitnema s.r.o., Třebíč s termínem dokončení nejpozději do 30. listopadu 2022. Celkové náklady na realizaci akce jsou tak ve výši přes 902 000 korun.